BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/index.php)
-   BES Admin Corner (http://www.blackberryforums.com/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Sync after Migration of BES 5.04 doesn't work on new server (http://www.blackberryforums.com/showthread.php?t=267093)

bludwig 12-08-2015 04:47 AM

Sync after Migration of BES 5.04 doesn't work on new server
 
1 Attachment(s)
Hello Blackberry Experts

Iím pretty new to Blackberry Enterprise Server and stuck actually in a migration scenario.
This is my situation:
Blackberry Server Enterprise Express 5.04 is installed on Windows Server 2008 R2. The database for the BES is running under SQL Server 2008 R2 Express on the same system. Because of hardware issues this server has to be retired soon.
I installed a new a new Windows Server 2008 R2 with all Updates and SQL Server 2008 R2 Express. First I migrated the Databbase to the new Server according to this instructions:
Blackberry KB 000003112 + 000036604
(Sorry i can't post the URLs directly because I have made less than 15 Posts in this Forum)

After that I installed a second instance for BES Express 5.04 on the new server according to the following KB:
Blackberry KB 000012304
For the new Server i used a Trial SRP.

Then I started to move the first user to the new server. But unfortunately this user was not able to receive any e-mails on the new server. In the event log the following entry is logged for the user on the new server:
Switching services - failed.
While crawling through the log files of the BES I found some similar errors but nothing pointed me to the right direction. I also tried different users with the same result.
When I move the user back to the old server everything is working fine.

Right now I'm running out of iedas.
I hope some one can help me with this problem.

Attached you'll find the logs of the BES

Many thanks in advance for your answers.

bludwig 12-08-2015 06:20 AM

Re: Sync after Migration of BES 5.04 doesn't work on new server
 
Well i just tried it with a different SRP on the new Server and so far it Looks that this was the Problem. The testing user is working wiht a non-Trial SRP.
I will make tests with some more users to make sure the Problem is solved. But so far it look good...I better don't think about how many hours in spend in Research for that Problem ....

knottyrope 12-08-2015 09:10 AM

Re: Sync after Migration of BES 5.04 doesn't work on new server
 
the new SRPs wont work on BES Express


All times are GMT -5. The time now is 03:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.