BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/index.php)
-   General BlackBerry Discussion (http://www.blackberryforums.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   struggling with wifi on the bold (http://www.blackberryforums.com/showthread.php?t=152488)

3djamie 09-29-2008 10:27 AM

struggling with wifi on the bold
 
Hi, I seem to be struggling to get wifi working on my Bold. I've tried numerous routes and ways (mainy through reading posts), but ultimately I just end up with 'no networks found' when i'm searching the area despite the fact I know there are at least 5 setups where I am. On a couple of occasions it has shown me those set-ups but they on further tries the error comes back. I'm on the Vodafone network..

Shaun 09-29-2008 11:18 AM

Welcome!

What OS do you have installed on your phone?

3djamie 09-29-2008 11:31 AM

4.6 I believe!

3djamie 09-29-2008 04:24 PM

think the full answer you are looking for is v4.6.0.126!

Shaun 09-29-2008 07:26 PM

It may not solve your issue, but I would recommend upgrading to 4.6.0.147. Then I would try to troubleshoot this specific issue.

3djamie 09-30-2008 03:47 AM

have done that but same issue.. WiFi just turns itself off.

3djamie 09-30-2008 05:23 AM

When I change browser from Hotspot Browser to Internet Browser it comes back on. What should it be on?

Shaun 09-30-2008 11:44 AM

If you are using standard wifi connections, and not connections that require a login, you should use the Internet Browser. Hotspot Browser is for commercial wifi setups, like Starbucks, McDonalds, etc.


All times are GMT -5. The time now is 04:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.