BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 02-25-2008, 11:27 PM   #1
PARAZZI
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Fido
Posts: 70
Default BB Weather VS. Curve 8320 (Dont know what else to do)

Please Login to Remove!

Before I started, yes I did do a search and followed the instructions on blackberryfaq.com regarding of setting up the BB weather to work. I have an unlocked BB 8320 and I am under Fido service provider. I called them and plugged in their TCP settings, then after did a battery pull. Since, I live in Vancouver (Canada) I followed the link in the bbweather write up to get the ID code (aspnetresources.com) then plugged it in the "location ID". I tried both the ID code from aspenetresources and also my actual postal code. I dont have a BB Data Plan. I had the wifi on and unchecked the "disable MDS" box. When I hit "update now" all it will say is "retrieving weather, please wait..." then it will say "error: unable to open connection". Sorry, if this is being asked again. But, some help would be really great. Thanks guys, I just dont what else to do to get this to work.
Offline  
Old 02-25-2008, 11:31 PM   #2
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Check the MDS disable box, pull the battery and reboot again.

BBWeather should work without the DataPlan, but watch out on Fido for charges against your data anyway.
Offline  
Old 02-25-2008, 11:42 PM   #3
PARAZZI
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Fido
Posts: 70
Default

JSanders: thanks for the response, but got no luck and still the same message "unable to open connection". i checked the "disable MDS proxy" and did a soft reset, since i downloaded this program yesterday. would it matter if it is soft or hard reset? would it also matter if i used my actual postal code or the one that aspnetresources.com generated based on where i live. i dont know what else to do

Last edited by PARAZZI; 02-25-2008 at 11:46 PM..
Offline  
Old 02-26-2008, 02:09 AM   #4
Cory Scheuer
No longer Registered.
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8900
OS: 4.6.1.199
Carrier: None
Posts: 2,622
Default

fido should not charge you one bit... you dont have a data plan and as far as i know with fido there is no way you can use the data without the bb connect, even if you plug in the APN settings, at least from what i have seen... just to be safe tho i would take the APN settings out cuz you dont need them unless you are going to be getting a data plan....
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


OEM Dell XPS 8910 8920 8930 Alienware Aurora R5 R6 R7 Front Cooling Fan 7M0F5 picture

OEM Dell XPS 8910 8920 8930 Alienware Aurora R5 R6 R7 Front Cooling Fan 7M0F5

$12.11



NEW VESA Adapter Plate for Dell E-Series Monitor - OEM picture

NEW VESA Adapter Plate for Dell E-Series Monitor - OEM

$8.45



NEW VESA ADAPTER PLATE FOR DELL E-SERIES MONITORS - OEM picture

NEW VESA ADAPTER PLATE FOR DELL E-SERIES MONITORS - OEM

$9.99



Lot of 15 - OEM Empty Dell Laptop Boxes with Inserts (17x11x 3) picture

Lot of 15 - OEM Empty Dell Laptop Boxes with Inserts (17x11x 3)

$149.00



NEW DELL OEM REPLACEMENT PROJECTOR LAMP FOR 4220 4320 GENUINE ORIGINAL  picture

NEW DELL OEM REPLACEMENT PROJECTOR LAMP FOR 4220 4320 GENUINE ORIGINAL

$179.99



DELL OEM PROJECTOR LAMP FOR 4220 4320 - 80FTC picture

DELL OEM PROJECTOR LAMP FOR 4220 4320 - 80FTC

$79.99







Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.