BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 02-18-2009, 01:33 AM   #1
barbwyr
CrackBerry Addict
 
barbwyr's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Southern California
Model: 8310
OS: 4.5.0.52
Carrier: AT&T
Posts: 832
Default Phone only rings once....

Please Login to Remove!

I am having trouble figuring this one out. My wife's work phone, a Sprint 8330 only rings once. I have checked everything in profiles and can not figure out how to make the ring tone play more than just once. Even when selecting a ring or tune it only rings once. I tried searching but couldn't find the answer so any help would be appreciated. Thanks
David
Offline  
Old 02-18-2009, 04:55 PM   #2
barbwyr
CrackBerry Addict
 
barbwyr's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Southern California
Model: 8310
OS: 4.5.0.52
Carrier: AT&T
Posts: 832
Default

No help on this?? Bummer! This one really frustrates me.
Offline  
Old 02-18-2009, 04:56 PM   #3
jsconyers
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,104
Default

I'm assuming you've done a battery pull.

Does changing profiles help at all?
Offline  
Old 02-18-2009, 08:51 PM   #4
VIOLATOR
CrackBerry Addict
 
VIOLATOR's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cajun Country
Model: BOLD
OS: 5.0.0.900
PIN: Pulled - 1, 2, 3 run!
Carrier: AT&T
Posts: 615
Default

I am only going off of what I have read previously - but could it be a ring "time" issue where you can call the carrier and get them to extend the ring time?

Maybe by the time it vibrates twice then the ring starts it is timed out?


David
__________________
F'em & Feed'em Fishheads...

Twitter
Offline  
Old 02-19-2009, 12:05 AM   #5
daphne
BBF Spam Killer Moderator
 
daphne's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: on a sunny beach
Model: Paspt
OS: 10.3.0.90
PIN: X1ZPY34K
Carrier: VZW but not for long
Posts: 9,176
Default

Has her Curve always done this, or is it a recent development? Did anything else change on the device, have you installed any new apps or themes?
__________________
Report spam text messages to 7726
#BlackBerry by choice
Offline  
Old 02-22-2009, 10:05 PM   #6
grvthang
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8350i
PIN: N/A
Carrier: sprint/nextel
Posts: 4
Default

I had the same problem with my last Blackberry from my job (a 7520), and was unable to resolve it. The new one I have (the 8350i) isn't much better - I can't get it to ring more than 3 times, no matter what I do.
Offline  
Old 02-22-2009, 10:35 PM   #7
Motorcycle Mama
BlackBerry Master
 
Motorcycle Mama's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: 9930
OS: 7.1.0.163
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 4,351
Default

That's sounds like a carrier issue. Call them.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


National Instruments NI PXIe-1082 8 Slot PXI Express Mainframe Chassis Tested picture

National Instruments NI PXIe-1082 8 Slot PXI Express Mainframe Chassis Tested

$2975.00



HP 70001A Mainframe CLIP (Schematics +Parts List & Locator Diagrams) Manual picture

HP 70001A Mainframe CLIP (Schematics +Parts List & Locator Diagrams) Manual

$27.50



HP 70000 series mainframe panel blanks qty of 4 picture

HP 70000 series mainframe panel blanks qty of 4

$35.00



Hameg Dual Mainframe HM8001, HM 8001 picture

Hameg Dual Mainframe HM8001, HM 8001

$150.05



^^ ACQIRIS  CC103 3-Slot cPCI CRATE MAINFRAME- TWO DC271A  & CONCURRENT (XHE11) picture

^^ ACQIRIS CC103 3-Slot cPCI CRATE MAINFRAME- TWO DC271A & CONCURRENT (XHE11)

$2000.00



<RF> Tektronix TM5006 Power Module Mainframe (EC1) picture

Tektronix TM5006 Power Module Mainframe (EC1)

$150.00







Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.