BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 11-24-2009, 09:29 PM   #1
pokey
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 402
Default Rogers new official OS 4.6.0.303

Please Login to Remove!

https://www.blackberry.com/Downloads...C068A355BBA31A

The only difference I see so far is that bbm 5.0 is already on it.

I guess this means 5.0 is a ways off :(
Offline  
Old 11-25-2009, 10:41 AM   #2
tamazoid
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9700
OS: 5.0.0.680
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 85
Default

I'm still waiting to see if youtube work...
Offline  
Old 11-25-2009, 10:58 AM   #3
pokey
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 402
Default

Just tried it...keep getting "buffering" during videos I tried and the display keeps getting very "pixelly." Not sure if this was an issue on 282 as I never really use youtube.

Last edited by pokey; 11-25-2009 at 11:03 AM..
Offline  
Old 11-25-2009, 07:03 PM   #4
tamazoid
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9700
OS: 5.0.0.680
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 85
Default

But it's able to work for you? Back when it worked for me, you just have to pause it for a few seconds to let it buffer... Then the video should play right through.

What version OS were you using before this one? The Rogers .282?
Offline  
Old 11-25-2009, 08:11 PM   #5
pokey
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 402
Default

Yes the 282. And it works fine now with 303 by pausing it and letting it buffer like you said.
Offline  
Old 11-26-2009, 01:14 PM   #6
tamazoid
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9700
OS: 5.0.0.680
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 85
Default

Damn, I just installed the Rogers OS .303 and my youtube still doesn't work! Did you change anything to get it working? Or did it just start working after you loaded everything on?

I get the error message "Content not available. Server is blocked or unresponsive".

Which is better than the "Cannot find web address. Verify that this web address is valid." message.

Ok, it seems work now after I've deleted the service book "Rogers Do More" and "WAP BrowserConfig". Also, I use the APN "internet.com".

Last edited by tamazoid; 11-26-2009 at 01:26 PM.. Reason: Fixed!
Offline  
Old 11-27-2009, 11:50 AM   #7
pokey
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 402
Default

Quote:
Originally Posted by tamazoid View Post
Damn, I just installed the Rogers OS .303 and my youtube still doesn't work! Did you change anything to get it working? Or did it just start working after you loaded everything on?

I get the error message "Content not available. Server is blocked or unresponsive".

Which is better than the "Cannot find web address. Verify that this web address is valid." message.

Ok, it seems work now after I've deleted the service book "Rogers Do More" and "WAP BrowserConfig". Also, I use the APN "internet.com".
Nope I didn't change anything, it just worked!
Offline  
Old 11-27-2009, 12:50 PM   #8
nolti27
Knows Where the Search Button Is
 
nolti27's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ottawa, Ontario
Model: 9780
OS: 6.0.0.285
Carrier: Rogers
Posts: 21
Default

Youtube seems to work for me...
Offline  
Old 12-03-2009, 10:25 PM   #9
pokey
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 402
Default

Anyone else find that the battery life on 303 is not as good as 282? I use 2g only and it is draining alot faster.
Offline  
Old 12-09-2009, 04:44 PM   #10
alanta
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2008
Model: 9000
OS: 4.6.0.303
PIN: 208782B9
Carrier: Rogers
Posts: 15
Default

Youtube works for me just fine on 3G but it's absolutely a no go on WiFi. Can anybody access youtube via WiFi?
Offline  
Old 12-09-2009, 04:48 PM   #11
Beef
Knows Where the Search Button Is
 
Beef's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Model: 9900
OS: 7.0
Carrier: Bell (HSPA+)
Posts: 41
Default

Quote:
Originally Posted by alanta View Post
Youtube works for me just fine on 3G but it's absolutely a no go on WiFi. Can anybody access youtube via WiFi?
No problem using Youtube on wifi for me.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


60 Return Address Labels Personalized Printed 3/4 x 2 1/4 College Football Teams picture

60 Return Address Labels Personalized Printed 3/4 x 2 1/4 College Football Teams

$2.89



1pcs Vintage MOS 6510CBM 6510 HMOS Commodore C64 IC picture

1pcs Vintage MOS 6510CBM 6510 HMOS Commodore C64 IC

$29.00



Vintage Calculator Commodore Custom Green Line GL-997R power supply TESTED WORKS picture

Vintage Calculator Commodore Custom Green Line GL-997R power supply TESTED WORKS

$39.99



Olivetti Et 121-351 Ribbon Cartridge Black Commodore Atari Xdm 121 Panasonic picture

Olivetti Et 121-351 Ribbon Cartridge Black Commodore Atari Xdm 121 Panasonic

$14.95



Hereaus Commodore LS VPF Kulzer Dental Furnace Restoration Heating Lab Oven 115V picture

Hereaus Commodore LS VPF Kulzer Dental Furnace Restoration Heating Lab Oven 115V

$1640.00



C64 PSU C128 PSU. The Commodore 64/128 Power Supply. ADJUSTABLE OUTPUT picture

C64 PSU C128 PSU. The Commodore 64/128 Power Supply. ADJUSTABLE OUTPUT

$69.07







Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.