BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 06-07-2009, 04:20 PM   #1
jimhaynes
Thumbs Must Hurt
 
jimhaynes's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Virginia
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 70
Default Loading Phone Book to BMW 5 series

Please Login to Remove!

My 8100 Pearl would load and sync its phone book to my 2009 BMW 535 each time I started the car. That was when I only had 70 entries in my address book. I just synced my BB to my Outlook Contacts and now have 2,500 entries in my address book on my BB. When I start my BMW only a portion of my address book is loaded to the car. Does the BMW have the capacity to hold 2,500 entries? If so how long should it take to load?
Offline  
Old 06-07-2009, 07:18 PM   #2
czarnik
New Member
 
Join Date: May 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Optus (Australia)
Posts: 5
Cool You'll be lucky

Jim,

2500 eh?

I have 842 and it only get's to the S's. I believe it is a memory capicity issue with BMW. Have you spoken to your local BMW people about it? My attitude is for the price of the car BMW are not very conducive to the technology. How much does a 4Gb USB stick cost?

If you like contact me off line and we can discusss wider BMW technology issues (map CD not updated in a timely fashion, address book lost on CD changer replacement, no backup of address book entries, etc.)

Regards,
Larry
2009JN08 10:20 Sydney
Offline  
Old 06-07-2009, 07:35 PM   #3
jimhaynes
Thumbs Must Hurt
 
jimhaynes's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Virginia
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 70
Default

Quote:
Originally Posted by czarnik View Post
Jim,

2500 eh?

I have 842 and it only get's to the S's. I believe it is a memory capicity issue with BMW. Have you spoken to your local BMW people about it? My attitude is for the price of the car BMW are not very conducive to the technology. How much does a 4Gb USB stick cost?
Larry,
It is Sunday here in Virginia (2030, June 7). I plan to call my BMW dealer tomorrow and discuss this. If it is a memory issue, which I am pretty sure it is, you would think there would be a way to increase the memory, but I am not counting on it. I will report back.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


LOT OF 10 SIEMENS QA120AFCN 20A AFCI PLUG ON NEUTRAL (NO WIRE)  NEW picture

LOT OF 10 SIEMENS QA120AFCN 20A AFCI PLUG ON NEUTRAL (NO WIRE) NEW

$392.99



LOT OF 10 SIEMENS QA115AFC AFCI 15A BREAKER (with pigtail wire) NEW picture

LOT OF 10 SIEMENS QA115AFC AFCI 15A BREAKER (with pigtail wire) NEW

$376.99



LOT OF 10 SIEMENS Q115DF 15A DUAL FUNCTION AFCI/GFCI BREAKERS NEW picture

LOT OF 10 SIEMENS Q115DF 15A DUAL FUNCTION AFCI/GFCI BREAKERS NEW

$396.99



LOT OF 10 SIEMENS Q120DF 20A DUAL FUNCTION AFCI/GFCI (WITH PIGTAIL WIRE) NEW  picture

LOT OF 10 SIEMENS Q120DF 20A DUAL FUNCTION AFCI/GFCI (WITH PIGTAIL WIRE) NEW

$448.99



New Siemens 6ES7313-5BE01-0AB0 SIMATIC S7-300 CPU 313C 6ES7 313-5BE01-0AB0 picture

New Siemens 6ES7313-5BE01-0AB0 SIMATIC S7-300 CPU 313C 6ES7 313-5BE01-0AB0

$369.99



LOT OF 10 SIEMENS Q120DFN 20A DUAL AFCI/GFCI PLUG ON NEUTRAL BREAKER BRAND NEW picture

LOT OF 10 SIEMENS Q120DFN 20A DUAL AFCI/GFCI PLUG ON NEUTRAL BREAKER BRAND NEW

$416.99







Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.