BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 12-24-2018, 02:52 PM   #1
Feembirl
New Member
 
Join Date: Dec 2018
Model: key 2
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 1
Default What carrier are you using and why?

Please Login to Remove!

I'm just curious to see what carrier everyone is using, more preferably in the States, but if you live elsewhere, feel free to post! Also, why are you with said provider? Unlimited data, coverage, cost...etc?

I myself am currently with SPRINT, thinking about switching to AT&T
Offline  
Old 12-25-2018, 10:58 AM   #2
tsac
BlackBerry God
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: Cheerios
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 10,030
Default Re: What carrier are you using and why?

almost all carriers claim to be the best. I would suggest you ask people in your area or places you go to about the quality of service from their carrier. As for ATT, they work in my area but lately I have noticed delays in making calls and accessing the data .
New York city area.
It may be due to demand and just plain overload on the cell sites.
__________________
Z10 on BES
Z10 on BIS
Offline  
Old 04-21-2019, 05:33 AM   #3
abhinavsingh
New Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: Lucknow
Model: 7100
PIN: N/A
Carrier: Airtel
Posts: 1
Default Re: What carrier are you using and why?

I am using Airtel because it is trusted and most popular network in India. Many users use this carrier without any problems.
__________________
dentist in lucknow
Offline  
Old 04-21-2019, 08:30 AM   #4
tsac
BlackBerry God
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: Cheerios
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 10,030
Default Re: What carrier are you using and why?

Again , it all depends on location for any carrier. some work great outdoors and some due to distance from the cell site have issues with service inside buildings.
I have a Verizon and Sprint phone including the ATT phone and all seem to work well.
__________________
Z10 on BES
Z10 on BIS
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Chroma ATE 6314 DC Load Mainframe with 63103, 63102 *READ picture

Chroma ATE 6314 DC Load Mainframe with 63103, 63102 *READ

$1299.00



IBM ZENTERPRISE   Z ENTERPRISE 2828 MAINFRAME picture

IBM ZENTERPRISE Z ENTERPRISE 2828 MAINFRAME

$9995.00



HP 3488A HPIB Switch / Control Unit Mainframe picture

HP 3488A HPIB Switch / Control Unit Mainframe

$24.99



T189772 Tektronix TM5006 Six Slot Mainframe picture

T189772 Tektronix TM5006 Six Slot Mainframe

$100.00



ASTEC ATSNZM455837 Main Frame picture

ASTEC ATSNZM455837 Main Frame

$499.99



Used National Instruments SCXI-1000 Mainframe 1200 1120 1160(2) 181445D-01 U2 picture

Used National Instruments SCXI-1000 Mainframe 1200 1120 1160(2) 181445D-01 U2

$299.95







Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.